Nederlands
Polski

0227 201008  

06 34311145

Lasertherapie


Lasertherapie: effectief, pijnloos, geen bloedcontact, geen bijwerkingen

Lasertherapie is een pijnloze en effectieve therapie bij verschillende pijnklachten zoals bij acuut sportletsel, peesontsteking, whiplash, hoofdpijn, artrose, spierblessure, gewrichtsblessure, tennisarm, golferselleboog, slijmbeursontsteking (bursitis), hielpijn, reuma, RSI (KANS Klachten aan de arm, nek en of schouder), Rugpijn, gewrichtsontsteking, jumpersknie/springersknie

De sterke ontstekingsremming is een van de belangrijkste en het meest gebruikelijke effect van lasertherapie.

Wat houdt lasertherapie in?

Lasertherapie stimuleert normalisering van de celfunctie en genezing door middel van een sterk energetische lichtbundel. De laser kan zeer diep in weefsel doordringen en daarmee is dit apparaat ook uiterst geschikt voor dieper gelegen probleemgebieden. Een belangrijk effect is directe pijnbestrijding en verbeterde mobiliteit. Het grootste resultaat wordt geboekt in de gebieden waar de cellen het meest onder stress staan.

Het prettige aan behandeling met de laser is dat deze totaal pijnvrij is, waardoor de laser zich zeer geschikt maakt voor het behandelen van zeer pijnlijke gebieden. Denk hierbij aan acute klachten zoals sportblessures en ontstekingen. Deze behandelmethode heeft geen ongewenste bijwerkingen!